доставка до 29 хвилин цілодобово
Бонуси: 0
0

0
грн.

Безкоштовно з мобільних номерів України

Бонуси: 0 грн.

Кошик пустий

... додайте до нього смачну їжу

Особливості вибору начинки для ролів та суші

23 Вересень

Основні начинки для ролів та суші

Традиційно ці страви містять в собі кілька видів начинок, від риби до овочів і так далі.

Риба та морепродукти

Говорячи про інгредієнти на суші, не можна не згадати морепродукти. Традиційно це свіжий або слабосолоний лосось, а також різновиди морського окуня.

Серед морепродуктів особливо виділяються креветки і вугор. Також в японських варіантах суші використовується камчатський або волохатий краб, восьминіг і мідії. І, звичайно ж, не варто забувати про декілька видів ікри - тобіко і масаго відповідно.

М'ясо

Досить нетиповий інгредієнт для азіатської кухні, який вперше почали використовувати на території Європи. Для цього використовують копчене куряче філе, а також смужки бекону або ж шматочки шинки.

Овочі

Невід'ємна складова класичної Каліфорнії - це, звичайно ж, соковиті та свіжі огірки. Також в роли часто додаються шматочки моркви, болгарського перцю, помідори, а також салат айсберг і чука. Застосовуються для цих страв і водорості, а також гриби шиїтаке. Найчастіше деякі з овочів можуть виступати не стільки начинкою, скільки прикрасою.

Фрукти

Найпопулярнішим фруктом для суші є, звичайно ж, стиглий авокадо. Однак сьогодні стали використовувати і багато інших фруктів. Наприклад, кільця ананаса або його свіжі кубики, а також шматочки стиглої полуниці, яблука, банани і навіть цитруси з ківі.

Сир

Незмінним інгредієнтом для ролів вважається і крем-сир. Однак не обов'язково використовувати класичну «Філадельфію». Сьогодні можна відшукати варіанти страв з сирними або вершковими сирами, а також з більш звичними - брі, камамбером, дор-блю або навіть тостовими пластинками.

Інгредієнти для суші та ролів: які обрати

Коли хочеться приготувати роли або суші самостійно, потрібно розуміти, які інгредієнти підбирати і як їх правильно використовувати.

Звичайно ж, важливо, щоб вони були першої свіжості, а також кімнатної температури. Крім того, потрібно спочатку ознайомитися з тим, в якому вигляді вони повинні бути використані - сирими, або обробленими.

Су-шефи не рекомендують поєднувати відразу кілька видів однотипної начинки. Так, якщо в ваших ролах буде ікра летючої риби - то не слід додавати в них червону рибу, краще замінити її, наприклад, вугром.

Також не рекомендується комбінувати кілька способів приготування начинки в одній страві. Наприклад, свіжий лосось та копчений краще не поєднувати на одному ролі.

Якщо перед вами немає певного рецепта - орієнтуйтеся на власні смакові відчуття. Комбінуйте солодкі начинки з солодкими, пряні з пряними або зрідка додавайте перчинку.

Важливо: не поєднуйте слабосолоні інгредієнти з солодкими фруктами або гострими соусами.