Палітра смаків: секрети особливих компонентів суші
Деякі здавалось би звичні інгредієнти ролів мають особливо цікаві властивості, але про це мало хто знає.. Ми розкриємо всі секрети.
Палітра смаків: секрети особливих компонентів суші
Впродовж багатьох тисячоліть японська кухня залишається класичним зразком досконалості технік та різноманітності поєднання смаків й інгредієнтів, зокрема й у найбільш популярній страві світу – суші. Проте на сьогоднішній день більшість компонентів цієї страви стали для нас буденними. Для прикладу, традиційний норі вже давно можна знайти в таких рецептах українок як «Булочки з норі», або й різноманітні «запіканки» з цим продуктом. Та навіть суші у Львові стали вже практично буденною стравою, якою можна насолоджуватись як у ресторанах, та і у себе вдома. Проте кожен особливий інгредієнт цієї багатогранної страви – японських суші – має свою особливу історію та навіть секрети походження та функціонування в основній рецептурі. Тому ми розповімо Вам про кілька з них, особливих, значення яких у культурі суші недооцінюють.
Кунжут: незамінна приправа або лікувальні зерна
Одна з найдавніших приправ у світі, походження якої ще досі викликає безліч суперечок у вчених. Поруч із своїми смаковими властивостями, секрет використання кунжуту (як білого, так і чорного) полягає у його лікувальних якостях. Поруч з його омолоджуючими властивостями, кунжут прекрасно впливає на систему травлення. Тому у поєднанні з цим компонентом суші стають не просто смачною та екзотичною стравою, а й легкозасвоюваною та корисною. Саме тому на нашому сайті Ви зможете знайти близька 20 різних видів суші з білим та чорним кунжутом, які ми доставляємо по Львову.
Ікра масаго: секрет ніжності суші
Секрет цього давнього продукту, за походження якого ведуть суперечку дві давні цивілізації – японська та скандинавська – у його неповторній ніжності. Цю ікру ми отримуємо із японської риби Shishamo, оригінальність якої полягає у тому, що вона може жити як у морській, так і у прісноводній водоймі. Якщо будь-яка інша ікра риби характеризується особливим хрускотом на зубах, то ікра масаго має дуже дрібненькі ікринки. Саме це надає суші оригінальності смаку і надзвичайно естетичного вигляду. Як вона виглядає на суші Ви можете проглянути у нас на сайті, а переконатись у неймовірній ніжності смаку можна замовивши у нас доставку суші, адже роли з цією ікрою одні з найбільш популярних у нас на сайті.
Авокадо – фрукти в суші
Змиритись із тим, що авокадо – це фрукт, завдання не з легких. Але все ж, порівняно з кунжутом та ікрою масаго, авокадо не є істинно японським продуктом. Та з появою ролів Філадельфія та надзвичайної її популяризації, авокадо все частіше використовують у складі різноманітних суші. Головний його секрет – це, незважаючи на високу калорійність, дієтичний продукт і головне джерело клітковини. Високий рівень заліза передбачає швидке окислення продукту після його очищення. Хочете переконатись у свіжості суші? Замовляйте роли або суші-сети із авокадо, та переконайтесь, що наша доставка суші у Львові – це швидко, якісно та лише із свіжих продуктів! Адже якщо авокадо не свіже, то ніжно-салатовий колір перетвориться на непривабливо коричневий.
Всі ці компоненти ідеально розкривають та підкреслюють смаки будь-яких суші (класичних чи вегетеріанських). Тому при виборі суші у нас на сайті пам’ятайте, що додаткові компоненти допоможуть розкрити всю незвичайність та багатство смагу головного інгредієнта.