Суші без рибки або вегетаріанське диво

Роли без риби – це не лише вегетаріанський різновид суші, але й можливість розширення меж своїх смаків. Сучасний тренд, який ви неодмінно заціните!

Дари природи в японській кухні використовуються давно. Рибальство в Японії як острівній державі звісно було головним способом здобутку харчування, проте ніяким чином не поступалось збиральництву, що дозволило збагатити рецептуру суші такими продуктами як огірок, лотос, авокадо, різноманітні гриби та інше. Але чи поступаються такі суші смаковими якостями перед рибними ролами? З впевненістю можемо сказати, що ні. Адже роли без риби – це не лише вегетаріанський різновид суші, але й можливість розширення меж своїх смаків. Тому замовлення на доставку суші приходять дуже різноманітні! Бо ми знаємо чим ж можна НЕ замінити рибку, а урізноманітнити смакові якості суші.

Гриби шиітаке

 

Це універсальний продукт у японській кухні, що в останні роки швидко захопив головні прилавки магазинів по всій Європі. Вирощується на дереві шиі, від чого й походить назва. Використання його у вегетаріанських суші як провідного компонента цілком зрозуміле, адже його злегка гоструватий смак приємний аромат чудово гармоніює рисом. Поруч з тим, особливість саме цих грибів полягає у тому, що вони з легкістю можуть поєднуватись х іншими продуктами, при цьому не заглушуючи їх своїми смаковими якостями та ароматом. Тому це ідеальний продукт для багатокомпонентних вегетаріанських суші.

Водорості та овочі

 

Використання овочів та різноманітних водоростей – звична річ для держави, яка з одного боку омивається морем, а з іншого – океаном. Звісно, у нас таке морське різноманіття флори навряд чи освоїться повною мірою. Тим паче, суші у Львові, де знайти свіжі японські водорості доволі складно. Проте звісно, головний інгредієнт з цього продукту побутує як у нас, так і по всьому світу – це листки з різаного та висушеного норі. Звісно, цей інгредієнт застосовується у різних видах суші, але саме в вегетаріанських ролах, за відсутності яскравої за смаком риби, вони мають більшу можливість вираження своїх смакових якостей. І це відкриває їхню справжню смакову гармонію у поєднанні з овочами, такими як огірок, авокадо та багато інших.

Сирні суші

 

Ось це вже чистий продукт минулого століття. Саме в Америці, штаті Філадельфія, було вперше приготовано цей вид суші. Від того часу популярність сирних ролів лише зросла, а його варіації переросли у справжні витвори кулінарного мистецтва. Не минулося й використання смакових властивостей сиру для приготування вегетеріанських ролів. Широта асортименту використовуваних сирів просто вражає: від такого знайомого нам плавленого сиру до витончених крем-сирів та сиру фета. Розуміючи популярність такого виду суші, ми не змогли не внести його у наше меню та поекспериментувати з рецептурою. Тому якщо бажаєте відчути щось нове, незвичне але надзвичайно ніжне – замовляйте доставку суші у Львові просто зараз!

І пам’ятайте: їсти суші без рибки – це не означає бути вегетаріанцем, а лише поціновувачем різноманіття смаку улюбленої страви!

Читайте також
17
April
Найнезвичніші види суші та ролів

Суші у Львові навіть з плином часу лишаються найпопулярнішою стравою, яка допомагає внести різноманіття у звичний раціон. А якщо ви хочете знати, які оригінальні варіанти ролів існують у всьому світі – читайте далі нашу статтю.  Які роли вважаються незвичними Найбільш оригінальний варіант японських смаколиків, який можна зустріти, містить у собі шматочки тропічних фруктів. Й ні, […]

17
April
Що таке боули?

Не лише суші у Львові мають доволі великий попит, а ще й інші японські страви. Наприклад, боули, які охоче замовляють на вечерю та обід. А якщо ви не знаєте, що це й для чого – читайте нашу статтю. Боул: що це таке й для чого треба Насправді боул – це страва не стільки азійської, скільки […]

06
May
Японські ножі для суші

Замовляючи суші у Львові, ми отримуємо смачні, красиво оформлені страви, й рідко замислюємося над тим, як саме вони були приготовані. Сьогодні ми розповімо про головний інструмент на японській кухні – ножі, які мають таке саме значення, як меч у самурая. Основні японські ножі для риби і морських мешканців   Залежно від типу і особливостей продукту […]